Експерт: «путін розуміє свій нікчемний стан, успіхи ЗСУ на Харківщині – одна з його поразок»

Читать на русском
Військово-політичний оглядач заявив, що володимир путін розуміє свій нікчемний стан, адже успіхи ЗСУ під час контрнаступу на Харківщині стали лише однією з усіх його поразок.
Володимир путінФото – kremlin

Президент рф володимир путін розуміє в якому поганому стані він зараз перебуває. Зокрема, успіху ЗСУ під час контрнаступу на Харківщини є лише одним з епізодів його поразки.

Про це заявив військово-політичний оглядач групи «Інформаційний спротив» Олександр Коваленко в ефірі телемарафону.

«Ми розуміємо його (путіна – ред.) нікчемний стан, в якому він зараз перебуває. І він сам це прекрасно розуміє. Події в Харківській області, саме наш контрнаступ – це лише один з епізодів», – наголосив він.

У НАТО заявили, що ЗСУ фундаментально змінили сучасну війнуГолова Військового комітету НАТО адмірал Роб Бауер заявив, що ЗСУ фундаментально змінили характер сучасної війни. Це зацікавило союзників по Альянсу.

Коваленко також згадав про втечу російських окупантів з Київської, Чернігівської та Сумської областей, про втрату ракетного крейсера «Москва». За його словами, путін розумів ще тоді, що це була втеча, відступ його армії, а втрата флагмана флоту стала для нього ганебної, адже жоден інший флот за 40 років не зіштовхувався з подібними поразками.

Нагадаємо, голова комітету начальників штабів Великої Британії адмірал Тоні Радакін заявив, що путін зазнає невдач у війні проти України. Він не досяг жодних власних стратегічно-військових цілей. Проте, ймовірно, війна затягнеться надовго, незважаючи на нещодавні успіхи українських військових.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: