Пседореферендуми окупантів: в Міноборони нагадали про підсумки аншлюсу Австрії Гітлером

Читать на русском
У Міністерстві оборони України порівняли ініціативу росіян щодо проведення псевдореферендумів із аншлюсом Австрії гітлерівською Німеччиною у 1938 році.

У Міністерстві оборони України порівняли ініціативу росіян щодо проведення псевдореферендумів із аншлюсом Австрії гітлерівською Німеччиною у 1938 році.

«Рашистські реконструктори на окупованих територіях не втомлюються повторювати нацистський референдум про аншлюс Австрії. Вони очікують на результати 1938 року. Натомість вони отримають гітлерівський результат 1945 року», - йдеться у заяві українського відомства у Twitter.

Нагадаємо, у ЗМІ з'явилася інформація про те, що окупанти планують провести псевдореферендуми щодо приєднання до росії захоплених територіях Донецької, Луганської, Херсонської та Запорізької областей у період із 23 по 27 вересня.

19 вересня бойовики «ЛНР» закликали негайно провести «референдум» про входження до складу росії. У «ДНР» також вимагали негайного «референдуму» про входження до росії. Так звана громадська палата бойовиків звернулася до свого ватажка Дениса Пушиліна.

«Громадська рада» тимчасово окупованої Херсонської області закликала «голову регіону» Володимира Сальдо також якнайшвидше провести референдум про входження території до складу росії.

Тим часом у Запорізькій області окупанти також вимагали якнайшвидшого «референдуму» та влаштували з'їзд.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: