У путіна пригрозили «належною відповіддю» на претензії України щодо Криму

Читать на русском
Будь-які претензії української влади на Крим отримають належну відповідь, заявив дмитро пєсков. У кремлі вважають півострів частиною росії.

Будь-які претензії української влади на Крим отримають належну відповідь. У кремлі вважають півострів частиною росії.

Про це заявив на брифінгу 19 вересня прес-секретар президента рф дмитро пєсков, передає російський Інтерфакс-Україна.

Ходжес: Україна може звільнити Крим у 2023 роціХоджес зазначив, що його прогноз відноситься не тільки до деокупації Криму, але і до звільнення всієї захопленої росіянами території України

Таким чином пєсков прокоментував заяву радника глави Офісу президента України Михайла Подоляка про те, що Захід зобов'язаний надати Києву ракети великої дальності для завдання ударів по російській території, що змусить москву залишити Донбас, а також Крим.

За словами пєскова, «Крим є невід'ємною частиною російської федерації», а «будь-які претензії на російську територію, у тому числі Крим, отримають належну відповідь».

«Республіки Донбасу – це незалежні держави, незалежність яких визнана російською федерацією та які запросили допомоги у забезпеченні своєї безпеки у росії. Що росія і робить», - заявив спікер кремля.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський заявив, що Крим буде звільнено від російських окупантів і повернуто до складу України. Не виключається, що це вдасться зробити дипломатичним шляхом.

Раніше Зеленський заявляв, що війна у 2014 році почалася з Криму і ним же має закінчитися.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: