Кулеба відреагував на псевдореферендуми окупантів

Читать на русском
Ні фейкові псевдореферендуми, ні гібридна «мобілізація» нічого не змінять. Про це йдеться у повідомленні голови МЗС України Дмитра Кулеби.

Ні фейкові псевдореферендуми, ні гібридна «мобілізація» нічого не змінять.

Про це йдеться у повідомленні голови МЗС України Дмитра Кулеби у Twitter.

«Росія як була, так і залишається державою-агресором, яка незаконно окупує частину української землі. Україна має повне право звільняти свої території і надалі звільнятиме їх, хоч би що там говорили в росії», - підкреслив він.

Проведення псевдореферендуму в ОРДЛО не спричинить жодних наслідків – політологЄдиними наслідками таких перформансів стане кримінальна відповідальність для організаторів та учасників псевдореферендуму

Нагадаємо, у ЗМІ з'явилася інформація про те, що окупанти планують провести псевдореферендуми щодо приєднання до росії захоплених територіях Донецької, Луганської, Херсонської та Запорізької областей у період із 23 по 27 вересня.

19 вересня бойовики «ЛНР» закликали негайно провести «референдум» про входження до складу Росії. У «ДНР» також вимагали негайного «референдуму» про входження до росії. Так звана громадська палата бойовиків звернулася до свого ватажка Дениса Пушиліна.

«Громадська рада» тимчасово окупованої Херсонської області закликала «голову регіону» Володимира Сальдо також якнайшвидше провести референдум про входження території до складу росії.

Тим часом у Запорізькій області окупанти також вимагали якнайшвидшого «референдуму» та влаштували з'їзд.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: