«Удар по режиму путіна»: в ГУР спрогнозували результат у разі мобілізації в рф

Читать на русском
Оголошення в росії загальної мобілізації буде потужним ударом по режиму путіна. Так кремль визнає, що не зміг виконати завдання так званої спецоперації.

Оголошення в росії загальної мобілізації буде потужним ударом по режиму президента володимира путіна. Так кремль визнає, що не зміг виконати всі поставлені завдання так званої спецоперації, і що йде реальна війна.

Про це заявив представник Головного управління розвідки Міноборони України Вадим Скібіцький, повідомляє пресслужба ГУР.

Жест повного відчаю: як зміниться ситуація на фронті в разі загальної мобілізації в рфШоковане Харківським погромом російське суспільство вимагає жорстких заходів. Але чи готове воно відчути ці жорсткі заходи на своїй шкурі – в матеріалі Слово і Діло

«Оголосити загальну мобілізацію – це означає оголосити війну Україні та визнати те, що росія є країною-агресором. Сьогодні ми почали збирати інформацію – дуже підвищилася така мобілізаційна інформаційна риторика в російській федерації. Зюганов та інші російські політичні діячі говорять про те, що так, справді, йде війна, і що російська армія не може впоратися, треба оголошувати війну та мобілізацію. Знову ж таки, при цьому вони кажуть, що ми вестимемо війну не просто з Україною, а з НАТО та США, тому що вони воюють на боці України», – сказав Скібіцький.

За його словами, росія розуміє, що для захоплення усієї території України, а це є основною метою, рано чи пізно необхідно буде залучати додаткові ресурси.

«Оголошення загальної мобілізації тільки буде на руку нам, бо протестні настрої у росії слабкі, але молодь йти воювати не хоче. Ми провели аналіз російського соціуму і бачимо, що в основному підтримують війну режиму путіна люди, яким за 50 років, які не підуть воювати. Піде воювати молодь – 20-30 років. Тому саме оголошення загальної мобілізації буде індикатором, який покаже, наскільки російський народ готовий продовжити цю кровопролитну війну», – вважає Скібіцький.

Він зазначив, що ресурс у росії вже вичерпано.

«Ми намагатимемося завдати таких втрат, щоб ворог зрозумів, що подальші бойові дії стануть для нього крахом», – додав представник ГУР.

Нагадаємо, Держдума рф ввела до Кримінального кодексу поняття «мобілізація» і «військовий стан».

Раніше в кремлі розповіли, чи планують мобілізацію в росії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: