Окупанти хочуть провести псевдореферендуми до кінця вересня – ЗМІ

Читать на русском
Окупанти планують провести псевдореферендуми про приєднання до рф захоплених територій Донецької, Луганської, Херсонської та Запорізької областей у період з 23 по 27 вересня.
glavcom.ua

Окупанти планують провести псевдореферендуми про приєднання до рф захоплених територій Донецької, Луганської, Херсонської та Запорізької областей у період з 23 по 27 вересня.

Про це повідомляють російське видання «РБК» та Медуза.

«ЛНР» і «ДНР» підтвердили дати проведення референдумів на Луганщині та Донеччині. За інформацією ЗМІ, голосування проведуть уже найближчим часом.

«З метою забезпечення умов для реалізації учасниками референдуму свого права на участь у голосуванні та безпеці для учасників референдуму, членів комісій референдуму, спостерігачів, представників ЗМІ визначити дні голосування на референдумі з 23 по 27 вересня», – заявив «голова народної ради «ЛНР» Денис Мірошниченко.

Путін не піде на негайні псевдореферендуми в ОРДЛО – експертЗаява гауляйтерів Луганської та Донецької області – це елемент стратегії путіна, який хоче до листопада домовитися із Заходом

Крім цього, джерела близькі до адміністрації президента рф, повідомили, що на окупованих територіях Запорізької та Херсонської областей «референдуми» плануватимуть у тих же датах.

Нагадаємо, 19 вересня бойовики «ЛНР» закликали негайно провести «референдум» про входження до складу росії. У «ДНР» також вимагали негайного «референдуму» про входження до рф. Так звана громадська палата бойовиків звернулася до свого ватажка Дениса Пушиліна.

«Громадська рада» тимчасово окупованої Херсонської області закликала «главу регіону» Володимира Сальдо якнайшвидше провести референдум про входження території до складу росії.

Тим часом у Запорізькій області окупанти також зажадали якнайшвидшого «референдуму» та влаштували з'їзд.

На думку політолога, навіть якщо росія та її маріонетки в Луганській та Донецькій областях проведуть свій псевдореферендум, це не матиме жодних наслідків, оскільки Збройні сили України не звернуть на його результати жодної уваги.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: