У Великій Британії закликали вислати все посольство рф після слів про страту бійців «Азову»

Читать на русском
У Великій Британії вважають, що влада Сполученного королівства має вислати все посольство росії.
Ілюстративне фото

Депутат Лейбористської партії Кріс Браянт вважає, що Велика Британія має вислати все посольство росії після офіційного повідомлення із закликом повісити полонених бійців полку «Азов».

Про це британський депутат написав у Твіттері.

«Це повинно бути незаконно. Це заклик до воєнних злочинів. Настав час Великій Британії відправити все російське посольство назад до Москви. Ліз Трасс, що ви збираєтесь робити?», - написав Браянт, прокоментувавши допис російського посольства.

Не намагайтеся пробитися до їхньої совісті: як реагувати на злочини окупантів під час війниГоворити росіянам про свою ненависть так само марно, як пробиватися до їхньої совісті та намагатися запевнити у втратах на фронті.

Нагадаємо, що російське посольство у Великій Британії закликало до жорстокої розправи над бійцями батальйону «Азов».

Згодом у МЗС України відреагували на це, зазначивши, що заклик російського посольства до страти українських бійців полку «Азов» не відрізняє російських дипломатів від військових їхньої країни. Всі вони мають відповісти за свої злочини.

Також нагадаємо, що Україна запустила процедуру повернення тіл загиблих українських полонених в Оленівці, серед яких є і бійці полку «Азов».

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: