Прем'єр Британії здійснить прощальний візит в Україну – The Telegraph

Читать на русском
Прем'єр-міністр Британії Борис Джонсон має намір здійснити прощальний візит в Україну перед тим, як піде у відставку.

Прем'єр-міністр Британії Борис Джонсон має намір здійснити прощальний візит в Україну перед тим, як піде у відставку.

Про це пише The Telegraph.

За інформацією журналістів, британський прем'єр хоче втретє від початку повномасштабного російського вторгнення приїхати до Києва. За словами одного із його прихильників, наступного тижня він знову проведе телефонні переговори із президентом України Володимиром Зеленським.

Джонсон сподівається повернутися в крісло прем'єра – The TimesПрем'єр-міністр Британії Борис Джонсон, який раніше подав у відставку, сподівається у майбутньому повернутися на свою посаду.

«Він справді відчуває тягар відповідальності за те, що був найбільшим прихильником Зеленського. Він не може просто піти й не переконатись, що світ прикриває його. Він сподівається побачити його знову, перш ніж залишить свою посаду», - додав він.

Також джерела інформують, що Джонсон не випустить на Ламбетській конференції англіканських єпископів, яка розпочнеться у вівторок, 26 липня.

Раніше ЗМІ повідомляли про те, що вже найближчими тижнями Британія передасть Україні безпілотники, артилерію та радіолокаційні станції.

6 липня перші українські військові прибули до Великої Британії на практичні заняття щодо поводження зі зброєю, надання першої допомоги на полі бою та бойових навичок.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: