Двох бійців «Азову» засудили до смертної кари у так званій «ДНР» - росЗМІ

Читать на русском
Суд терористичної організації так званої ДНР ухвалив перший вирок українським військовим, які захищали Україну від російського вторгнення.
Ілюстративне фотоУкрінформ

Бійців «Азову» Костянтина «Фокса» Нікітенко та його товариша по службі Миколу з позивним «Фрост» засудили до смертної кари у так званій «ДНР».

Про це пишуть російські ЗМІ та повідомляє путінський пропагандист Володимир Соловйов у Телеграмі.

Як зазначають пропагандисти країни-агресора, суд терористичної організації так званої «ДНР» ухвалив перший вирок українським військовим, які захищали Україну від російського вторгнення.

«Мораторий на смертную казнь в ДНР отменили буквально на днях. Хорошо бы еще парочку артиллеристов вздернуть, в назидание тем, кто сейчас бьет по Донецку и тем, кто планирует превратить Славянск в «нерушимую цитадель гiдности и свидомости», - йдеться у дописі який опублікував російський пропагандист.

Ножем по горлу. Колонка Леоніда ШвецяПроросійська самопроголошена так звана республіка засудила до смертної кари трьох іноземців, які служили у ЗСУ.

Нагадаємо, що 9 червня Верховний суд «ДНР» засудив до страти громадян Великобританії Ейдена Асліна та Шона Піннера та марокканця Саадуна Брагіма. Військовослужбовців ЗСУ визнали винними у найманстві та «вчиненні дій, спрямованих на захоплення влади та повалення конституційного устрою «ДНР».

Раніше ми повідомляли, що російські окупаційні війська розглядають спосіб розмінування Маріуполя, випустивши полонених українців на мінні поля.

Також нагадаємо, що «рейковим» партизанам у Білорусі загрожує смертна кара за допомогу Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: