Звернення президента: Зеленський обговорив з Ізраїлем висловлювання Лаврова

Читать на русском
Український президент говорив з ізраїльским прем'єр-міністром Нафталі Бенетом та привітав його з днем незалежності Ізраїлю.
Офіс президента України

Президент України Володимир Зеленський обговорив з прем'єр-міністром Ізраїлю Нафталі Бенетом ситуацію на сході країни та висловлювання керівника МЗС країни-агресора Сергія Лаврова.

Про це українськоий лідер повідомив у своєму відеозверненні.

«Говорив також з прем'єр-міністром Ізраїлю Нафталі Бенетом. Привітав його з днем незалежності держави Ізраїль, проговорили ситуацію на сході України й особливо в Маріуполі. А також обговорили скандальні та абсолютно неприпустимі висловлювання міністра закордонних справ росії, які обурили весь світ», - прокоментував президент України.

Арестович розповів, яку зброю Ізраїль міг би запропонувати УкраїніДеякими видами зброї не володіє навіть Північноатлантичний Альянс - а ось Ізраїль міг би надати його Україні

Нагадаємо, Сергій Лавров в інтерв'ю телекомпанії Mediaset заявив, що «Гітлер мав єврейську кров» і сказав, що «найзапекліші антисеміти, як правило, євреї».

На слова Лаврова відреагували в Офісі Президента України.

Раніше Лавров також заявив, що росія «не нападала на Україну».

Також нагадаємо, напередодні у Міністерстві закордонних справ України назвали антисемітські випади Сергія Лаврова у бік президента України та євреїв абсолютно неприйнятними.

Ізраїльська газета The Jerusalem Post написала, що після висловлювань Лаврова Ізраїль більше не може намагатися зберегти нейтралітет у війні України та росії.

Окрім цього, росія звинуватила уряд Ізраїлю у підтримці «неонацистського режиму у Києві».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: