Росія є правонаступником нацистської ідеології – Подоляк прокоментував заяву Лаврова про євреїв

Читать на русском
Лавров свої антисемітські висловлювання доводить, що росія є правонаступником нацистської ідеології, вважає Подоляк.

Відверті антисемітські заяви міністра закордонних справ рф Сергія Лаврова є ще одним доказом того, що Росія – правонаступник нацистської ідеології.

Про це на Twitter написав радник керівника ОПУ Михайло Подоляк.

«Відверті антисемітські заяви Лаврова, звинувачення євреїв у WWII та Голокості – ще одне свідчення того, що росія є правонаступником нацистської ідеології. Намагаючись переписати історію, москва просто шукає аргументи для виправдання масових вбивств українців», – вважає Подоляк.

Він додав, що росія неадекватно оцінює світ і своє місце в ньому, звинувачує єврейський народ у провокуванні війни, переглядає світову історію на користь нацизму та права на вбивство, а також не гребує технологіями тероризму та геноциду.

Нагадаємо, Сергій Лавров в інтерв'ю телекомпанії Mediaset заявив, що «Гітлер мав єврейську кров» і сказав, що «найзапекліші антисеміти, як правило, євреї».

«Він (Зеленський) висуває аргумент: яка може бути нацифікація, якщо він єврей. Можу помилитися, але Гітлер теж мав єврейську кров. Це абсолютно нічого не означає. Мудрий єврейський народ каже, що найзапекліші антисеміти, як правило, євреї. «У сім'ї не без виродку», як у нас кажуть», – сказав Лавров.

Раніше Лавров також заявив, що росія не вимагає від Володимира Зеленського здатися, а хоче, щоб він наказав припинити опір.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: