Зеленський розповів, коли закінчиться війна та нагадав росії уроки історії

Читать на русском
Зеленський назвав кількість міст і сіл, які на сьогодні вдалося деокупувати. Він підкреслив, що якщо піти проти українців, то обов'язково програєш.
Офіс президента України

Президент України Володимир Зеленський розповів про те, коли закінчитися війна, і що може стати перемогою для України, нагадавши країні-агресору уроки історії.

Про це український лідер заявив у своєму вечірньому відеозверненні.

Керівник держави зазначив, що на це питання одночасно і є, і немає простої відповіді.

«Коли буде перемога, її відчує кожен. Коли настане мир - його побачить кожен. Але щоб це сталося швидше, ми повинні думати не про те, коли і що це буде, ми повинні думати кожен день про те, як зробити перебування окупантів на нашій землі ще більш нестерпним», - заявив Зеленський.

Минув ще місяць війни: що за цей час пообіцяв ЗеленськийВолодимир Зеленський протягом другого місяця війни багато обіцяв щодо притягнення воєнних злочинців до відповідальності та відновлення зруйнованих міст. Докладніше – у матеріалі Слово і діло.

Згідно з його словами, Україна готова до миру. Вона була готова, коли війна тривала тільки на Донбасі, і готова зараз.

«Але, щоб росія шукала мир, кожен українець і українка ще повинні боротися, тому що кожен день боротьби - це плюс роки і роки мирного життя після цієї війни, після нашої перемоги», - підкреслив президент.

При цьому, Зеленський нагадав росії уроки історії. Глава держави підкреслив, що якщо піти проти українців, то обов'язково програєш.

«Уроки історії добре відомі. Якщо збираєшся будувати рейх - програєш. Якщо збираєшся знищити сусідів - програєш. Якщо хочеш відновити стару імперію - ти програєш. І якщо ти пішов проти українців - програєш», - сказав Зеленський.

Також у зверненні Зеленський назвав кількість міст і сіл, які на сьогодні вдалося деокупувати. Всього звільнено 931 населений пункт.

«Станом на цей момент вдалося деокупувати 931 населений пункт. Ще багато міст і громад перебувають під тимчасовим контролем російської армії, але я не сумніваюся, що це питання часу, коли ми звільнимо нашу землю», - заявив президент України.

Вони – не християни: Зеленський висловився щодо обстрілів росії на ВеликденьПравославний світ побачив, що для росії велике свято Великодня нічого не означає. Росія продовжила вбивати мирних жителів.

Раніше Зеленський у зверненні прокоментував початок третього місяця війни.

Нагадаємо, що США та деякі країни хочуть, щоб президента України Володимира Зеленського запросили як гостя на саміт Великої двадцятки у листопаді.

Також нагадаємо, у нашому матеріалі можна прочитати, які обіцянки Володимир Зеленський дав за два місяці війни.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: