Лише питання часу, коли російські вбивці отримають по заслугах за свої злочини – Зеленський

Читать на русском
Час для всього світу подивитися правді в очі та визнати росію країною-спонсором тероризму. Хоча вона не спонсор, вона і є терорист
Володимир Зеленськийpresident.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський випустив нове звернення за підсумками 23 квітня, 59-го дня війни українського народу проти рашистських загарбників. Він зазначив, що росія відзначилася черговими військовими злочинами, але це лише питання часу, коли всі злочинці отримають заслужену кару.

Основне зі звернення президента:

  • Судячи з ракетного удару по Одесі, росія знайшла нову національну ідею. Ця національна ідея - вбивство дітей.
  • Кожен, хто відповідальний за терор проти України, хто віддає злочинні накази, хто виконує ці накази, буде встановлений і понесе заслужене покарання.
  • Час для всього світу подивитися правді в очі та визнати росію країною-спонсором тероризму. Хоча вона не спонсор, вона і є терорист.
  • Нові факти злочинів рашистів у Маріуполі: щодня фіксуються нові братські могили, де окупанти ховають тіла вбитих маріупольців. Йдеться про десятки тисяч загиблих. Як і раніше працюють фільтраційні табори біля міста, як і раніше тисячі українців викрадають в російське рабство, в найбільш депресивні регіони росії. Депортують дітей, сподіваючись перетворити їх на сучасних яничар.
  • Зло буде покарано. Це лише питання часу. Це лише питання часу, коли всі російські вбивці відчують, що таке справедлива відповідь за скоєні ними злочини. Це лише питання часу, коли ми зможемо повернути всіх депортованих українців додому. Це лише питання часу, коли всі наші люди на всій нашій землі відчують, що таке світ.
  • Прохання до всіх громадян України - дотримуватися комендантської години у Великодню ніч. Цього вимагає безпека країни. Тільки вранці можна буде йти в храми.
  • Президент також висловив подяку всім захисникам України, які відбивають навалу рашистської нечисті за те, що вони дають Україні можливість відзначити Великдень у безпеці.

Нагадаємо, раніше Зеленський провів пресконференцію. На ній він, зокрема, назвав причину того, чому російська федерація зважилася почати війну проти України. Також Зеленський заявив, що Україна вийде з переговорів з країною-агресором, якщо окупанти знищать українців в Маріуполі, або проведуть псевдореферендум на тимчасово окупованих територіях нашої країни.

Звільнення захоплених окупантами українських територій Зеленський пов'язав з тим, наскільки швидко Україна отримуватиме необхідну зброю від західних партнерів.

Також президент визнав, що військовий шлях деблокування обложеного рашистами Маріуполя зараз залишається недосяжним, як би не хотілося стверджувати зворотне. Ті, хто захищає місто, прекрасно це розуміють.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: