«Віримо, що наш світанок незабаром настане». Зеленський привітав українців із Великоднем

Читать на русском
Президент Володимир Зеленський нагадав, що Україна зараз бореться за світлу ідею та закликав берегти себе та своїх близьких.
president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський привітав український народ зі святом Воскресіння Христового. Він нагадав, що Україна зараз бореться за світлу ідею та закликав берегти себе та своїх близьких.

Поздоровлення оприлюднила пресслужба Офісу президента 24 квітня.

Пишуть на снарядах «Христос Воскрес!»: СБУ повідомляє, що окупанти планують обстріли на ВеликденьСБУ звертає увагу, що російські окупанти на Великдень готують нові обстріли мирного населення та українських захисників.

«Сьогодні ми всі віримо у нову перемогу України. І впевнені, що нас не знищить жодна орда та погань. Ми долаємо скрутні часи. І цього дня більшість із нас не у світлому одязі – я навіть. Але ми виборюємо світлу ідею. На світлій стороні», - сказав президент.

Зеленський також зазначив, що «цього Великого дня ми всі віримо, що наш світанок скоро настане. І Воскресіння Христове, що символізує велику перемогу життя над смертю. Нехай перемога життя буде символом не лише цього свята. Нехай життя виграє битву у смерті щодня».

«На Великдень ми просимо Бога великої благодаті, щоб збулася наша велика мрія - це ще один Великий день, день, коли в Україні настане великий світ. А з ним – вічна згода та процвітання», - йдеться у привітанні.

«Велике свято дає нам велику надію та незламну віру в те, що світло переможе пітьму, добро переможе зло, життя переможе смерть, а значить неодмінно переможе Україна!», - заявив президент.

«Бережіть себе. Бережіть своїх близьких. Бережіть Україну! Христос Воскрес! Воістину воскрес!», - додав Зеленський.

Нагадаємо, напередодні Великодня росія цинічно обстріляла крилатими ракетами Одесу – загинуло вісім людей, серед них немовля.

У СБУ та РНБО попереджали українців про провокації росії на Великдень.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: