Загарбники ракетами обстріляли Одесу, пошкодивши житловий будинок - деталі

Читать на русском
Ракетний удар по Одесі підтвердили в оперативному командуванні Південь. Там зазначили, що є влучення до об'єктів інфраструктури.
Фото ye.ua

Російські окупанти вдень 23 квітня завдали ракетного удару по Одесі. Відомо, про пожежі і про потрапляння снаряду в житловий будинок.

Про це повідомляє «Суспільне Одеса» та Думская.

О 13:20 в Одесі та області оголосили повітряну тривогу. За десять хвилин містяни чули вибухи. Після чого з'явилася інформація щодо пошкодження житлового будинку.

Як зазначає видання, в Одесі наразі пожежа, пошкоджено житловий будинок. Користувачі соцмереж повідомляють про пожежу в одному із житлових комплексів. На місці вже працюють екстрені служби. Даних про жертв і постраждалих поки що немає.

Відомо, що система протиповітряної оборони збила одну ворожу ракету.

При цьому, жителів Одеси закликають залишатися у укриттях. Також городян просять не знімати наслідки ворожого обстрілу і не викладати їх в інтернет.

Пізніше ракетний удар по Одесі підтвердили в оперативному командуванні «Південь». Там зазначили, що є влучення до об'єктів інфраструктури. Одесити попередили, що небезпека не минула.

Нагадаємо, що Служба безпеки України ліквідувала в Одеській області російську агентурну мережу та затримала трьох осіб, які співпрацювали з росією.

Раніше ми повідомляли, що у Миколаєві вночі ракета окупантів влучила у кафе у спальному районі.

Також нагадаємо, що російські загарбники планують на Великдень посилити обстріли мирного населення та українських військових. При цьому, рашисти пишуть «Христос Воскрес!» на снарядах.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: