ЗСУ фундамент, на якому повинна стояти фортеця з нашої національної єдності – Зеленський

Читать на русском
Розвідка, Національна гвардія, Територіальна оборона, поліція, прикордонники роблять все, що в їхніх силах і навіть більше. Але і кожен громадянин України теж повинен робити все, щоб перемога над фашистами була якомога ближчою
Володимир Зеленськийpresident.gov.ua

Президент Володимир Зеленський випустив нове звернення за підсумками 22 квітня, 58-го дня війни проти російської агресії. Він зазначив, що Збройні Сили України чинять загарбникам шалений опір і стали справжнім бастіоном української державності та національної ідентичності.

Основне зі звернення президента:

  • Британія повернула посольство до Києва. Це 21-а країна, яка прийняла рішення повернути в українську столицю своїх дипломатів.
  • Російські військові 22 квітня заявили, що їхні реальні завдання - повний контроль над півднем України та вихід на кордон Молдови. І нібито в Молдові порушуються права російськомовних. Це підтвердження того, що вторгнення в Україну планувалося, як трамплін для наступу на Європу.
  • Збройні Сили України героїчно стримують атаки російських окупантів на багатьох напрямках. Обороняються Ізюмський напрямок, Донбас, Приазов'я і Маріуполь, Херсонська область — це ті місця, де вирішується доля цієї війни та майбутнього нашої держави. У Донецькій області, в Луганській області, в Харкові та навколо них росіяни намагаються реалізувати примітивну мету, вбити всіх і зруйнувати все. Мрія російського рашиста - вкрасти в Україні унітаз і померти.
  • Україна вдячна західним партнерам, які постачають ЗСУ всім необхідним для битви.
  • Тривають роботи з розмінування - вже 184 населених пункти розміновані. На території понад 500 деокупованих адмінодиниць працюють Гуманітарні штаби.
  • Збройні Сили України чудово виконують свої завдання. Розвідка, Національна гвардія, територіальна оборона, поліція, прикордонники роблять все, що в їхніх силах і навіть більше. Але і кожен громадянин України теж повинен робити все, щоб перемога над рашистами була якомога ближчою.
  • 48 українських захисників отримали за свої дії в боях високі державні нагороди.

Нагадаємо, 22 квітня в росії заявили, що в ході другої фази «спецоперації» хочуть встановити повний контроль над Донбасом і півднем України.

При цьому влада росії навмисно всіма способами дезінформують своїх громадян про хід і наслідки війни в Україні.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: