Ракетний удар рашистів по Одесі: зросла кількість жертв

Читать на русском
Інформація про кількість жертв - попередня, оскільки рятувальні роботи та розбір уламків ще не завершені
Фото з місця подійСкриншот

Кількість загиблих від ракетного удару рашистів по Одесі 23 квітня, на жаль, збільшилася. Станом на вечір 23 квітня вісім людей вбиті та 18 отримали поранення.

Про це повідомляє Офіс генерального прокурора України в Facebook.

«За попередніми даними, загинули 8 мирних жителів, серед них - 3-місячна дитина. Ще 18 людей поранені. Пошкоджено прилеглі будинки та автомобілі. Зараз тривають рятувальні роботи» - сказано в повідомленні.

В ОДПУ додали, що інформація про кількість жертв - попередня, оскільки рятувальні роботи та розбір уламків ще не завершені. Прокурорами Одеської обласної прокуратури розпочато кримінальне провадження за фактом порушення законів і звичаїв війни, пов'язане з умисним вбивством (ч.2 ст. 438 КК України).

Інформацію про загибель восьми осіб підтвердив також мер Одеси Геннадій Труханов у відеозверненні.

Зазначимо, раніше повідомлялося, що попередньо в результаті ракетного удару по Одесі загинули 5 осіб, серед них - тримісячна дитина.

Нагадаємо, о 13:20 23 квітня в Одесі та області оголосили повітряну тривогу. Через десять хвилин городяни чули вибухи. Після чого з'явилася інформація про пошкодження військового об'єкта і житлового будинку. Крім цього, воїнами зенітних ракетних підрозділів були знищені дві ворожі крилаті ракети, які виробляли удар по місту Одеса і 2 БПЛА.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: