Порошенко погодився на медобстеження разом із Зеленським

Читать на русском
Глава держави готовий пройти медобстеження разом із Зеленським завтра вранці на стадіоні Олімпійський, заявили в штабі Порошенка.

Чинний президент України Петро Порошенко готовий перед дебатами з опонентом Володимиром Зеленським пройти медичне обстеження.

Як пише «Слово і Діло», про це заявив у четвер, 4 квітня, керівник його виборчого штабу Олег Медведєв, передає РБК-Україна.

Переговори щодо дебатів Зеленського та Порошенка стартували – АласаніяНаціональна суспільна телерадіокомпанія України починає переговори щодо дебатів Володимира Зеленського та Петра Порошенка.

За словами Медведєва, Порошенко завтра о 09:00 готовий разом із Зеленським пройти обстеження в медичному пункті стадіону Олімпійський для здачі всіх необхідних аналізів, в тому числі на предмет вживання алкоголю і наркотиків.

«Це, звичайно, повинна бути незалежна експертиза, результати теж важливі для виборців», - додав керівник штабу Порошенка.

Медведєв також повідомив, що перед другим туром президентських виборів потрібно провести кілька раундів дебатів. Він зазначив, що дебатів хочуть виборці як Петра Порошенка, так і Володимира Зеленського.

«Є потужний суспільний запит», - сказав він.

Медведєв заявив, що дебати повинні провести з питань оборони і безпеки, зовнішньої політики і обов'язків гаранта. Глава штабу Порошенка також повідомив, що дебати важливі з тієї причини, суспільство повинно ближче познайомитися із Зеленським.

Нагадаємо, напередодні Зеленський, який за підсумками першого туру виборів випередив Порошенка за набраними голосами майже в два рази (30,24% проти 15,95% після опрацювання 99,99% протоколів), запропонував провести дебати «перед усім народом» на стадіоні Олімпійський.

У свою чергу, Порошенко відповів на заклик Зеленського про дебати. Чинний президент Порошенко погодився на дебати із Зеленським на стадіоні Олімпійський у Києві.

31 березня в Україні відбулися вибори президента. За даними ЦВК, жоден з кандидатів не набрав 50% голосів, у зв'язку з чим на 21 квітня призначено другий тур.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: