Дебати Зеленського та Порошенка на «Олімпійському»: хто з ведучих готовий до роботи

Читать на русском
Дебати кандидатів у президенти Володимира Зеленського та Петра Порошенка на Олімпійському вже висловили бажання провести низка ведучих.

Дебати кандидатів у президенти Володимира Зеленського та Петра Порошенка на НСК «Олімпійський» вже висловили бажання провести низка ведучих.

Як пише «Слово і Діло», серед можливих кандидатів телеведуча Яніна Соколова, шоумен Сергій Притула та російська ведуча Ольга Скабеєва.

У мережі обговорюють можливі дебати між Порошенком і ЗеленськимВолодимир Зеленський і Петро Порошенко можуть провести дебати на стадіоні Олімпійський. У нашій добірці реакція соцмереж на можливу подію.

Яніна Соколова на камеру сказала, що «згодна провести дебати, якщо будуть враховані умови обох кандидатів, і ці умови будуть рівноцінні й справедливі, якщо наша розмова буде незалежною й наші дебати бачитиме вся країна».

Також шоумен Сергій Притула запропонував штабам Зеленського та Порошенка свої послуги. Виходячи з графіка його гастролей, Притула вільний 5, 9-12, 15 і 18-19 квітня.

«Можу попрацювати модератором на дебатах. На безоплатній основі. Мій номер є у обох. Де НСК «Олімпійський» я знаю. Свистіть, якщо що… Будьте готові, що запитаю чий Крим!», – заявив шоумен.

Крім того, російська ведуча Ольга Скабеєва написала в Твіттері: «Шановні кандидати в президенти України, Петре Олексійовичу й Володимире Олександровичу, відповідально заявляю, що я, Ольга Скабеєва, готова провести ваш передвиборчий спаринг».

Екс-лідер партії УКРОП Геннадій Корбан пропонує Національній спілці журналістів обрати ведучого й журналістів для дебатів Порошенка й Зеленського на НСК «Олімпійський».

«Дебати стали головною інтригою виборчої кампанії. Сторони обмінялися згодою. Тепер жоден із кандидатів не має права відмовитися. А значить, show must go on», – написав він у Facebook.

Нагадаємо, після першого туру президентських виборів, який відбувся 31 березня, боротьбу за посаду глави держави продовжують Володимир Зеленський та Петро Порошенко. 3 квітня шоумен покликав чинного президента дебатувати на НСК «Олімпійський» і Порошенко погодився.

Національна суспільна телерадіокомпанія України (Суспільне) може провести трансляцію зі стадіону «Олімпійський», але це будуть не дебати, а радше агітація.

Другий тур виборів президента має відбутися 21 квітня. Дебати мають відбутися в п’ятницю, 19 квітня. Згідно з положенням ЦВК, дебати проводять у студії національного мовника.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: