«UA:Суспільне» прокоментувало можливість проведення дебатів Зеленського та Порошенка на «Олімпійському»

Читать на русском
На Суспільному прокоментували можливі дебати між кандидатами у президенти Петром Порошенком та Володимиром Зеленським на НСК Олімпійський.

На Суспільному, коментуючи можливі дебати між кандидатами у президенти Петром Порошенком та Володимиром Зеленським на НСК «Олімпійський», заявили, що у них є технічна можливість провести трансляцію зі стадіону, але це поки не можна назвати дебатами.

Як пише «Слово і Діло», про це передає «Громадське».

Чи відбудуться дебати між Порошенком та Зеленським?Президент України Петро Порошенко викликав кандидата в президенти Володимира Зеленського на дебати. В Зеленського спочатку погодились, але згодом назвали безглуздими дебатами й вказали на концертний графік, який був запланований заздалегідь.

Суспільне послалося на положення ЦВК про проведення дебатів від 2014 року. У ньому зазначено, що дебати проводять у студії (кімнаті) національного мовника.

«Тому зараз слово за ЦВК. Якщо вони ухвалять нове положення, до якого виключать цю норму, тоді дебати можливі. Якщо ні, то це буде шоу, або дискусія, але не дебати», - сказали в прес-службі.

Нагадаємо, що кандидат у президенти України Володимир Зеленський оголосив, що йде на дебати з чинним президентом Петром Порошенком.

Шоумен викликав Порошенка на НСК «Олімпійський», оскільки, на його думку, дебати мають відбутися перед народом України.

Народний депутат від партії «Блок Петра Порошенка» Марія Іонова вважає малоймовірним проведення дебатів між президентом Петром Порошенком та шоуменом Володимиром Зеленським на НСК «Олімпійський» у Києві.

НСК «Олімпійський» поки не отримував жодних офіційних заявок або проектів угод на проведення дебатів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: