У Порошенка відреагували на заяву Зеленського про дебати на «Олімпійському»

Читать на русском
Президент України Петро Порошенко не буде виходити на дебати з кандидатом Володимиром Зеленським на київському НСК Олімпійському.

Президент України Петро Порошенко не буде виходити на дебати з кандидатом Володимиром Зеленським на київському НСК «Олімпійському».

Як пише «Слово і Діло», про це заявила народний депутат від партії БПП Марія Іонова, передає Громадське.

Зеленський запросив Порошенка на дебати (доповнено)Кандидат у президенти шоумен Володимир Зеленський записав звернення, у якому підтвердив готовність йти на дебатувати із чинним президентом Петром Порошенком.

«Президент Порошенко - європеєць і він на стадіоні не буде зустрічатися, він буде зустрічатися в телестудії, де повинні нормально, професійно відбутися дебати ... а на стадіон до нього (Зеленському - ред.) Може прийти Павелко (президент Федерації футболу України, - ред.) і зіграти в футбол », - сказала Іонова.

Раніше стало відомо, що державному підприємству НСК «Олімпійський» не надходило офіційних заявок, або проектів угод на проведення дебатів між кандидатами в президенти України.

Кандидат в президенти шоумен Володимир Зеленський записав звернення, в якому підтвердив готовність йти дебатувати з чинним президентом Петром Порошенко.

Також «Слово і Діло» пропонує пройти тест передвиборні обіцянки - Порошенко або Зеленський.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: