Переговори щодо дебатів Зеленського та Порошенка стартували – Аласанія

Читать на русском
Національна суспільна телерадіокомпанія України починає переговори щодо дебатів Володимира Зеленського та Петра Порошенка.

Національна суспільна телерадіокомпанія України починає переговори щодо дебатів Володимира Зеленського та Петра Порошенка.

Як пише «Слово і Діло», про це у Facebook повідомив голова правління НСТУ «UA: Суспільне» Зураб Аласанія.

У мережі обговорюють можливі дебати між Порошенком і ЗеленськимВолодимир Зеленський і Петро Порошенко можуть провести дебати на стадіоні Олімпійський. У нашій добірці реакція соцмереж на можливу подію.

Аласанія зазначив, що «Суспільне» готове провести дебати.

«Згода обох кандидатів є, тепер залишається ЦВК, яка все це має узгодити і за законом - оплатити з державного бюджету. Так само починаємо переговори з усіма сторонами», - зазначив він.

Нагадаємо, раніше в НСТУ заявили, що у них є технічна можливість провести трансляцію дебатів між кандидатами в президенти України на стадіоні НСК «Олімпійський». Зокрема, у телеканалу «UA: Перший» є можливість організувати трансляцію зі стадіону, однак рішення про дебатах на стадіоні повинна прийняти Центральна виборча комісія.

Напередодні Зеленський заявив, що готовий йти на дебати з Порошенком, проте висунув ряд умов. Зокрема, він виступив за проведення дебатів на стадіоні і за медичну експертизу перед ними. У відповідь Порошенко погодився на дебати на НСК.

Раніше «Слово і Діло» з'ясувало, що обіцяють Зеленський і Порошенко в реальному секторі економіки і соціальної політики, докладніше - на нашій інфографіці.

Також ми пропонуємо вам пройти тест про передвиборчі обіцянки Зеленського і Порошенка.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: