МВС готове до проведення дебатів на НСК «Олімпійський»

Читать на русском
Міністерство внутрішніх справ України готове забезпечити охорону дебатів між лідерами президентських перегонів на виборах-2019 Петром Порошенком і Володимиром Зеленським.

Міністерство внутрішніх справ України готове забезпечити охорону дебатів між лідерами президентських перегонів на виборах-2019 Петром Порошенком і Володимиром Зеленським на стадіоні НСК «Олімпійський».

Чи відбудуться дебати між Порошенком та Зеленським?Президент України Петро Порошенко викликав кандидата в президенти Володимира Зеленського на дебати. В Зеленського спочатку погодились, але згодом назвали безглуздими дебатами й вказали на концертний графік, який був запланований заздалегідь.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на директора департаменту комунікацій МВС Артема Шевченка.

За його словами, співробітники міністерства - Національна поліція, Національна гвардія, і ДСНС - вже мають досвід роботи на стадіоні.

«Стадіон так стадіон. Не в перший раз. Фінал Ліги Чемпіонів УЄФА в травні минулого року провели без проблем. Тому підрозділи МВС України готові забезпечити охорону громадського порядку та безпеки на «Олімпійському» під час президентських дебатів», - написав Шевченко в Facebook.

Раніше «UA: Суспільне» прокоментувало можливість проведення дебатів Зеленського і Порошенко на стадіоні.

Також нагадаємо, в НСК «Олімпійський» відреагували на заяву Зеленського щодо дебатів на стадіоні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: