Порошенко відреагував на пропозицію Зеленського щодо дебатів – відео

Читать на русском
Глава держави Петро Порошенко відповів на заклик кандидата в президенти Володимира Зеленського щодо проведення дебатів на стадіоні Олімпійський, а не в телестудії.

Глава держави Петро Порошенко відповів на заклик кандидата в президенти Володимира Зеленського щодо проведення дебатів на стадіоні «Олімпійський», а не в телестудії.

Про це йдеться у відеозверненні чинного президента, опублікованому в Twitter 4 квітня передає «Слово і Діло».

Порошенко зазначив, що правила дебатів прописані в законі про вибори президента і порадив Зеленському їх почитати. Також він додав, що «дебати - це не шоу».

«Вони можуть відбуватися на базі «Суспільного» телебачення з трансляцією по всім телеканалам для десятків мільйонів людей. Але стадіон, так стадіон. Я чекаю на Вас, Володимир Олександрович», - сказав Порошенко в відеозверненні.

Нагадаємо, напередодні Зеленський, який за підсумками першого туру виборів випередив Порошенко за набраними голосами майже в два рази (30,24% проти 15,95% після обробки 99,99% протоколів), запропонував провести дебати «перед усім народом» на стадіоні «Олімпійський».

31 березня в Україні відбулися вибори президента. За даними ЦВК, жоден із кандидатів не набрав 50% голосів, у зв'язку із чим на 21 квітня було призначено другий тур.

Раніше в НСК «Олімпійський» прокоментували заяву Зеленського щодо дебатів на стадіоні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: