Шкіряк Зорян Несторович

Радник Міністра внутрішніх справ України
Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
В Одесі на Куликове поле вивели силовиків і військову техніку

Вранці в Одесі на Куликове поле вивели силовиків і бронетехніку Нацгвардії та повідомили, що всіх громадян, які бажають пройти на Куликове поле, будуть пропускати через металошукачі

У МВС підтримали ідею арешту Медведчука

Радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк погоджується з необхідністю покарання Віктора Медведчука за державну зраду.

Вадим Троян став першим заступником глави Національної поліції

Хатія Деканоїзде отримала першого заступника – колишнього заступника командира полку Азов і керівника Національної поліції Київської області Вадима Трояна.

Водія BMW Ростислава Храпачевського оголосять у розшук

Ростислав Храпачевський, який під дією алкоголю та наркотиків за кермом BMW намагався втекти від поліції, найближчим часом може бути оголошений в розшук.

Соромно і смішно: як силовики влаштували «показуху» із затриманням Фірташа

«Слово і Діло» вирішило показати, як відреагували на затримання Фірташа, яке так і не відбулося, українські політики і журналісти.

Шкіряк розповів про порушення на виборах у Маріуполі

На місцевих виборах у Маріуполі і Красноармійську правоохоронці та активісти зафіксували низку незначних порушень.

Другий тур виборів буде проблемним у 7 містах – Шкіряк

Радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк перерахував міста, де, на його думку, можуть відбутися провокації в ході другого туру виборів.

Лукаш можуть вбити спецслужби РФ або донецькі бандити – Шкіряк

Радник глави МВС Зорян Шкіряк вважає, що затриманому екс-міністру юстиції Олені Лукаш потрібен захист у вигляді охорони.

МВС почало розслідувати фальсифікації результатів виборів на Черкащині

МВС порушило кримінальне провадження щодо можливих фальсифікацій і спроб спотворення результатів місцевих виборів у Черкаській області.

Політики почали інформаційну кампанію проти Вілкула

Зорян Шкіряк та Ірина Геращенко закликають не голосувати за опозиціонера Олександра Вілкула, який балотується на пост голови Дніпропетровська.

Шкіряк назвав п’ять найпроблемніших областей на місцевих виборах

Найбільш проблемними регіонами на місцевих виборах можуть стати Дніпропетровська, Харківська, Одеська, Закарпатська, а також Херсонська області.

Напиши листа Президенту: детально про електронні петиції

За задумом авторів закону про петиції, вже за рік електронні звернення повинні стати нормою і для парламенту, і для уряду.

Сьогодні Україна перебуває у стані постійної терористичної загрози – Шкіряк

У Києві правоохоронці переходять на посилений режим патрулювання. Найближчим часом на вулиці столиці додатково вийдуть понад 2 тисячі працівників МВС та Нацгвардії.

Шкіряк: заява Муженка про самовільний штурм Іловайська добробатами – відверта брехня

У день штурму Іловайська, 11 серпня 2014 року, підрозділи МВС і Нацгвардії діяли строго в рамках виданої Муженком директиви захопити місто і виконували поставлені ним завдання.

Під Маріуполем стоять близько 4000 найманців і російських солдат – Шкіряк

У районі Саханки і Новоазовська знаходиться близько 4000 найманців і солдатів регулярної російської армії, а також десятки РСЗВ, танків, установок ствольної артилерії, САУ і сотні мінометів.

Кадрові експерименти в керівництві: промахи Президента чи «виробнича необхідність»?

Навряд чи на кадрові рішення Президента та уряду реагували би так гостро, якби не військові дії в країні. Але в нинішній ситуації будь-яке призначення і звільнення сприймається спостерігачами та громадянами дуже критично.

Кабмін знайшов заміну Шкіряку: новим головою ДСНС призначений Микола Чечоткін

Кабінет міністрів звільнив Зоряна Шкіряка з посади в.о. голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій і призначив новим головою відомства Миколу Чечоткіна.

Шкіряк вирішив піти з посади глави ДСНС

Зорян Шкіряк звернувся до прем'єр-міністра Арсенія Яценюка з проханням про звільнення з посади тимчасового виконувача обов'язків голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Шкіряк готовий нести відповідальність за свої дії і за посаду не тримається

Шкіряк заявив, що готовий нести персональну відповідальність за кожне своє рішення, прийняте в ході операції з евакуації українців з Непалу.

Політики і журналісти розкритикували чергові спроби евакуації українців з Непалу

Українські політики, журналісти і прості користувачі на своїх сторінках у Facebook миттєво відреагували різкою критикою на дії відомств, що займаються евакуацією наших громадян з Непалу, і особливо – на дії голови ГСЧС Зоряна Шкіряка