Шкіряк розповів про порушення на виборах у Маріуполі

Читать на русском
На місцевих виборах у Маріуполі і Красноармійську правоохоронці та активісти зафіксували низку незначних порушень.
Зорян Шкіряк

На місцевих виборах у Маріуполі і Красноармійську правоохоронці та активісти зафіксували низку незначних порушень.

Водночас, грубих порушень наразі не зафіксовано, повідомив у себе в Facebook радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк, пише «Слово і Діло».

Також Шкіряк відзначив дуже низьку явку виборців. В цілому, ситуація в містах спокійна і знаходиться під повним контролем правоохоронців. За словами радника глави МВД, на вулицях міст працюють посилені патрулі спецпідрозділів Національноі поліції та Нацгвардіі.

«Для охорони громадського порядку залучено цілком достатню кількість сил і засобів. В рамках проведення контртерористичних заходів продовжуть працювати оперативні служби поліції та СБУ», - повідомив Шкіряк.

Олег ЛяшкоГолова "Радикальної партії Олега Ляшка"
Ляшко запевняє, що фракція "Радикальної партії" не голосуватиме за призначення виборів у Маріуполі та КрасноармійськуСказано 10 листопада 2015 р.Статус обіцянки: Виконано

«Я знаходжуся на постійному зв'язку з начальником Донецького обласного управління Нацполіціі генералом В'ячеславом Аброськіним. Він особисто здійснює керування та координацію дій всіх наших підрозділів і цілодобово перебуває на робочому місці. В Маріуполі працює спільний оперативний штаб представників всіх силових структур», - додав Шкіряк.

Також за виборами у Маріуполі та Красноармійську слідкують «Комітет виборців України» та «ОПОРА». За їхніми даними, на двох дільницях бюлетні були вкинуті у скриньки для голосування без печатки, але ситуація була помічена і виправлена, а дільниці продовжили свою роботу.

Усі 250 виборчих дільниць (213 – в Маріуполі та 37 – у Красноармійську) відкриті та працюють у штатному режимі. «Надзвичайних подій, які могли б перешкоджати проведенню голосування на виборчих дільницях, не зафіксовано», - повідомили у Центральній виборчій комісії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: