Лукаш можуть вбити спецслужби РФ або донецькі бандити – Шкіряк

Читать на русском
Радник глави МВС Зорян Шкіряк вважає, що затриманому екс-міністру юстиції Олені Лукаш потрібен захист у вигляді охорони.

Радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк вважає, що затриманому екс-міністру юстиції Олені Лукаш потрібен захист у вигляді охорони.

Про це він написав у своєму Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

«Вийшовши на свободу її можуть просто вбити спецслужби РФ або донецькі бандити за наказом «стоматолога», – каже Шкіряк.

Чому уряд раптово взявся судити Лукаш? ЕкспертСпеціаліст поділився міркуваннями щодо судового процесу над екс-миністром юстиції Оленою Лукаш.

Він пояснив, що Лукаш – носій важливої інформації щодо злодіянь усієї «межигірськоі мафії» та їхньої співпраці з Росією. «Хоча, безумовно, вона – пішак. А її роль та значимість явно переоцінені. Просто була «шісткою» у Януковича, підносила патрони і виконувала масмедійні, пропагандонські функції. Безумовно, сидіти повинна, є за що», – вважає радник глави МВС.

Служба безпеки затримала Олену Лукаш 5 листопада. Пізніше Печерський суд Києва заарештував екс-міністра юстиції Януковича на два місяці з правом внесення застави. У свою чергу, нардеп від «Батьківщини» Ігор Луценко звернувся до генпрокурора з проханням надати Лукаш охорону. Луценко побоюється, що Лукаш може повторити долю Михайла Чечетова, який нібито вчинив самогубство, вистрибнувши з вікна багатоповерхового будинку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: