Шкіряк назвав п’ять найпроблемніших областей на місцевих виборах

Читать на русском
Найбільш проблемними регіонами на місцевих виборах можуть стати Дніпропетровська, Харківська, Одеська, Закарпатська, а також Херсонська області.
Зорян Шкіряк

Зважаючи на перебіг подій під час місцевих виборів, найбільш проблемними регіонами можуть стати Дніпропетровська, Харківська, Одеська, Закарпатська, а також Херсонська області.

Про це у своєму Facebook повідомив радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк, передає «Слово і Діло».

Проблемними також будуть міста Одеса, Дніпропетровськ, Харків і Херсон. Шкіряк повідомив, що зазначені міста та регіони будуть додатково підсилені підрозділами МВС та Нацгвардії. Більше того, за словами радника глави МВС, начальник УМВС в Одеській області Георгій Лорткіпанідзе з цією метою створив спеціальний оперативний загін.

За його словами, антиукраїнські сили, які прагнуть реваншу, хочуть за будь-яку ціну знову прийти до влади на місцях, а тому можуть застосовувати «різні незаконні методи впливу на волевиявлення громадян».

Райнін не бачить загрози зриву виборів у Харківській областіГолова Харківської ОДА Ігор Райнін заявив, що у зв'язку із ситуацією з відмовою в реєстрації кандидатів від «Опоблоку» регіон трохи вибився з графіку, але в цілому проблем немає.

Зокрема, Шкіряк звернувся до Вілкула, Кернеса, Сальдо, Труханова, Ківалова, Ланьо, Балоги та «інших колишніх представників «ПР», які «добре знайомі з таким явищем, як «тітушки», і можуть застосувати свої ганебні «навички» напередодні та в день виборів.

«Навіть не намагайтеся діяти звичними для вас методами. Реакція правоохоронців буде жорсткою та безкомпромісною! З’являться «тітушки» – мордою в асфальт, кайдани і в тюрму. За злочини проти української державності передбачене суворе покарання. Балотуєтесь? Це ваше право. Але діяти можна тільки в межах чинного законодавства. Крапка», – резюмував Шкіряк.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: