Кабмін знайшов заміну Шкіряку: новим головою ДСНС призначений Микола Чечоткін

Читать на русском
Кабінет міністрів звільнив Зоряна Шкіряка з посади в. о. голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій і призначив новим головою відомства Миколу Чечоткіна.

Кабінет міністрів звільнив Зоряна Шкіряка з посади в.о. голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій і призначив новим головою відомства Миколу Чечоткіна.

Про це після засідання Кабміну повідомив міністр аграрної політики і продовольства Олексій Павленко, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

Сам Шкіряк вже прокоментував дане рішення уряду, заявивши, що новим главою служби стала людина, «справжній професіонал, який пройшов з нами важкий фронтовий шлях». «Останні півтора місяці він був поруч зі мною і гідно виконував свій професійний обов’язок 24 години на добу. Переконаний, що Микола Чечоткін продовжить початий мною курс на реформування системи ДСНС та знищення корупційної складової в службі», – написав Шкіряк у своєму Facebook.

Крім того, Кабмін також задовольнив прохання про відставку Сергія Чеботаря з посади заступника міністра внутрішніх справ України.

Нагадаємо, 12 травня Зорян Шкіряк відмовився від посади тимчасово виконуючого обов'язки голови ДСНС. А вже колишній заступник голови МВС Сергій Чеботар написав заяву про відставку вчора. При цьому він пояснив своє рішення тиском на себе і свою сім'ю.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: