Соромно і смішно: як силовики влаштували «показуху» із затриманням Фірташа

Читать на русском
«Слово і Діло» вирішило показати, як відреагували на затримання Фірташа, яке так і не відбулося, українські політики і журналісти.

Сьогодні в аеропорту «Бориспіль» було присутнє майже все керівництво силового блоку. Глава МВС Арсен Аваков, його радники Антон Геращенко і Зорян Шкіряк в компанії гарно екіпірованих бійців чекали Дмитра Фірташа, який повинен був повернутися в Україну після тривалого перебування в Австрії.

Однак, українського олігарха силовики так і не дочекалися – не прилетів. Воно й не дивно: хто захоче повертатися туди, де тебе пообіцяли затримати?

Нагадаємо, після заяви прес-служби Фірташа про повернення останнього в Україну, Аваков капс-локом у себе в Facebook заявив про затримання бізнесмена, як тільки той ступить на українську землю. Свого шефа інформаційно підтримали Геращенко та Шкіряк. Про те, що Фірташ буде затриманий прямо в аеропорту «Бориспіль», не написали хіба що ліниві. Закономірно, що після публічних заяв керівництва МВС Фірташ відмовився летіти в Україну. Але це не завадило силовикам влаштувати сьогодні барвисте «маски-шоу» у будівлі аеропорту.

Народний депутат Мустафа Найєм вважає, що з Фірташем просто домовилися. «Відмова Дмитра Фірташа від в'їзду в Україну – це ще один раунд договірного матчу з олігархами», – заявив Найєм.

«Слово і Діло» вирішило показати, як відреагували на затримання Фірташа, яке так і не відбулося, українські політики і журналісти.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: