Квіташвілі Олександр Мерабович

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
Обіцянки Квіташвілі не допомогли забезпечити чернівецьких немовлят вакцинами

Цьогоріч недоотримання профілактичних вакцин для новонароджених у Чернівецькій області складає 60-70%.

Урядова оптимізація: в Кабміні скорочують людей, а в МОЗі – зарплати

В Секретаріаті Кабінету міністрів та Міністерстві охорони здоров'я відзвітували про скорочення штату та зменшення витрат на утримання персоналу.

Приватизація «Центренерго» та зниження ренти на корисні копалини. Дайджест обіцянок Кабміну

Протягом минулого тижня українські міністри дали 9 нових обіцянок, при цьому 16 власних зобов'язань вони виконали, одне – провалили.

Квіташвілі звинувачує парламентський комітет охорони здоров'я в саботажі реформ

Глава МОЗ Олександр Квіташвілі впевнений, що комітет Верховної Ради з питань охорони здоров'я має намір саботує проведення реформ.

Попри промахи, Квіташвілі може зберегти посаду – експерт

Спеціаліст поділився міркуваннями щодо інформації про те, що Громадська рада МОЗ висловив довіру Олександру Квіташвілі.

Квіташвілі отримав вотум довіри від Громадської ради МОЗ

Громадська рада Міністерства охорони здоров'я України висловила довіру главі відомства Олександру Квіташвілі, який раніше заявив про свою відставку.

Квіташвілі: корупція під час торгів у МОЗі – лише вершина айсберга

В очікуванні затвердження Радою власної відставки, міністр охорони здоров'я поділився міркуваннями щодо корупційних схем у Мінздорові.

У «БПП» кажуть, що Квіташвілі таки написав заяву про відставку (доповнено)

У «Блоці Петра Порошенка» стверджують, що міністр охорони здоров'я України Олександр Квіташвілі написав заяву про звільнення.

Думка: Квіташвілі та його заступник – помилка людей з Адміністрації Президента

Голова благодійного фонду поділився міркуваннями щодо ймовірної відставки міністра охорони здоров'я Олександра Квіташвілі.

Саакашвілі теж вважає, що Квіташвілі пора «на вихід»

Губернатор Одеської області розкритикував міністра охорони здоров'я Олександра Квіташвілі за недостатньо рішучі дії в реформуванні МОЗу.

«БПП» наполягає на відставці Квіташвілі

Парламентська фракція «Блоку Петра Порошенка» ініціює відставку керівництва Міністерства охорони здоров'я, повідомив журналістам перший заступник глави фракції Ігор Кононенко у вівторок у Києві.

МОЗу виписали пілюлі. Діагноз: корупція

Близько 30 тис. пацієнтів, які живуть з ВІЛ, перервуть пожиттєве лікування вже цього місяця. Причина – корупція при проведенні державних тендерів на закупівлю ліків, а також повна бездіяльність нинішнього керівництва Міністерства охорони здоров’я України, стверджують народні депутати, неурядові організації та експерти.

Україна без ліків: для Квіташвілі настав час відповісти за свої обіцянки – експерт

Система народного контролю «Слово і Діло» вирішила поцікавитися у фахівця, що заважає Міністерству охорони здоров'я проводити тендери вчасно.

Три місяці на реформи в медицині відвів профільному міністрові Квіташвілі Арсеній Яценюк

Глава уряду України зажадав від глави МОЗ до осені провести рішучі реформи в системі охорони здоров'я. Обіцяє Яценюк взятися й за інші відомства.

Яценюк про перспективи страхової медицини: в Україні буде «Квіташвілі Care»

Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк переконаний, що в Україні слід розпочати програму-аналог американської програми «Obama Care».

Квіташвілі назвав винних у зриві держзакупівель інсуліну і ліків для ВІЛ-інфікованих

Очільник МОЗ Олександр Квіташвілі заявив, що зрив закупівель гарантованих державою ліків, зокрема, інсуліну і ліків для ВІЛ-інфікованих, стався не з вини Міністерства.

Реформа охорони здоров'я: більше автономії лікарням та медичні послуги за прайсом

Сьогодні на засіданні уряду глава МОЗ Олександр Квіташвілі представив законопроекти щодо реформування системи охорони здоров'я.

Держлікслужба: чи звільнять фармринок від корупції?

Система народного контролю «Слово і Дело» вирішила поцікавитися у фахівців, чи допоможе черговий відкритий конкурс в Держлікслужбі подолати вже традиційні корупційні механізми попередників.

Не Аваковим єдиним: депутати хочуть звільнити ще двох міністрів

У парламенті зареєстровані проекти постанов про звільнення Олександра Квіташвілі з посади міністра охорони здоров'я та Олексія Павленка з посади міністра аграрної політики і продовольства.

«Конкурс» на чесність для Квіташвілі: чи не перетворяться пошуки глави Держлікслужби на чергову «показуху»?

Міністерство охорони здоров'я України оголосило відкритий конкурс на посаду голови Державної служби України з лікарських засобів. Ініціатива – чудова, от тільки, виходячи з останніх подій в українській владі, виникають деякі питання до проведення таких конкурсів