Три місяці на реформи в медицині відвів профільному міністрові Квіташвілі Арсеній Яценюк

Читать на русском
Глава уряду України зажадав від глави МОЗ до осені провести рішучі реформи в системі охорони здоров'я. Обіцяє Яценюк взятися й за інші відомства.
http://ru.golos.ua/

Глава уряду України зажадав від глави МОЗ до осені провести рішучі реформи в системі охорони здоров'я. Обіцяє Яценюк взятися й за інші відомства.

«Шановний Сандро (глава МОЗ Олександр Квіташвілі – Ред.), у нас з вами є три місяці... На вересень я вимагаю результат: як щодо прийняття необхідних законів, так і щодо закупівлі медичних засобів, а також з проведення вакцинації», – цитує «Діло» слова Яценюка на колегії Міністерства охорони здоров'я в Києві у вівторок, повідомляє «Слово і діло».

Крім того, прем'єр-міністр України пообіцяв «пройтися» протягом найближчого часу також по всіх міністерствах.

«Бо я дивлюся, що деякі міністри забули, що таке коаліційний уряд. Політична відповідальність і відповідальність перед державою та громадянами за реформи лежить на коаліції, урядові, прем'єрі, президентові і цю відповідальність треба нести і звітувати, що зробили», – сказав прем'єр.

Міністр охорони здоров'я Олександр Квіташвілі вже вніс на розгляд уряду пакет законопроектів про внесення змін до цілої низки законів, в т.ч. в Бюджетний і Податковий кодекси. Суть пропозицій МОЗ – початок другого етапу медичної реформи в питаннях системи фінансування, правового статусу медустанов і т.д.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: