Квіташвілі отримав вотум довіри від Громадської ради МОЗ

Читать на русском
Громадська рада Міністерства охорони здоров'я України висловила довіру главі відомства Олександру Квіташвілі, який раніше заявив про свою відставку.

Громадська рада Міністерства охорони здоров'я України висловила довіру главі відомства Олександру Квіташвілі, який раніше заявив про свою відставку.

Про це повідомляє прес-служба МОЗ, передає «Слово і Діло».

Під час робочого засідання ради її голова Максим Іонов розповів про «численні клопотання, які надійшли до громадської ради від низки громадських і пацієнтських організацій, про висловлення вотуму довіри міністру охорони здоров'я Олександру Квіташвілі».

Сам Квіташвілі також брав участь у засіданні. Він запевнив присутніх у відкритості ведення діалогу з громадськістю та готовності сприяти реформам незалежно від займаної посади.

2 липня парламентська фракція «Блоку Петра Порошенка» ініціювала відставку керівництва Міністерства охорони здоров'я. Комітет Верховної Ради з питань охорони здоров'я підтримав проект постанови про звільнення міністра Олександра Квіташвілі. Тоді ж стало відомо, що міністр охорони здоров'я подав у відставку.

7 липня перший заступник лідера фракції «Блоку Петра Порошенка» Ігор Кононенко заявив, що після того, як Кабмін визначиться щодо заяви Квіташвілі про складання повноважень, депутати обговорюватимуть це в Раді. Кононенко зазначає, що фракція «Блоку Петра Порошенка» (144 депутати) цю відставку підтримує.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: