Квіташвілі звинувачує парламентський комітет охорони здоров'я в саботажі реформ

Читать на русском
Глава МОЗ Олександр Квіташвілі впевнений, що комітет Верховної Ради з питань охорони здоров'я має намір саботує проведення реформ.

Міністр охорони здоров'я Олександр Квіташвілі впевнений, що комітет Верховної Ради з питань охорони здоров'я навмисно саботує проведення реформ.

Про це передає «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс».

«Народні депутати саботували і навіть не розглядали великий пакет законів щодо реформ. МОЗ зробив все, щоб ці закони потрапили до Верховної Ради. Це означає, що пан Мусій, пані Богомолець та пані Корчинська не хочуть реформ. Крапка. Це прямий саботаж і затягування процесу реформ», – заявив міністр.

Крім цього, Квіташвілі здивований тим, що альтернативні закони почали з'являтися перед самим розглядом законопроектів самого міністра на засіданні комітету.

«Мусій хоче зареєструвати альтернативний законопроект. У нього було на це 17 місяців. 10 місяців на посаді міністра і 7 місяців з початку року. Але чомусь альтернативний законопроект захотіли зареєструвати тільки сьогодні», – обурився Квіташвілі.

На запитання журналістів про можливу відставку Квіташвілі відповів, що коли він зустрінеться з прем'єром, то буде наполягати, щоб той вніс до Верховної Ради пропозицію про його відставку.

«Немає сенсу працювати з таким комітетом, який не хоче реформ в країні», – прокоментував міністр.

Нагадаємо, раніше Квіташвілі пообіцяв, що якщо Верховна Рада не прийме його реформи, то він піде у відставку.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: