Хусити заявили про нові удари Великої Британії та США по Ємену – ЗМІ

Читать на русском
Удари спрямовані на об’єкт хуситів на північ від провінції Ходейда, а цілями стали центри зберігання зброї та бази навчання бойовиків.
Корреспондент.net

Хусити заявили, що британська та американська авіації завдали нових ударів по військових об'єктах у Ємені.

Про це повідомляє Al Arabiya.

Удари США та Британії по хуситах у Ємені: що сталосяЧому США та Британія вночі вдарили по військових об'єктах єменських хуситів, що стало причиною операції – на інфографіці.

Зазначається, що удари Великої Британії та США спрямовані на об’єкт хуситів на північ від провінції Ходейда. Цілями стали центри зберігання зброї та бази навчання бойовиків.

Як відомо, наперодні 10 січня хусити провели одну з наймасштабніших атак у Червоному морі за останні місяці. Військово-морські сили США збили 24 ракети й БпЛА бойовиків, запущених з території Ємену.

Нагадаємо, у ніч на 12 січня США та Велика Британія завдали спільних ударів по об'єктах хуситів у Ємені. Цілями атаки стали центри зберігання зброї та бази навчання хуситів. Пізніше стало відомо, що США та учасники коаліції атакували понад 60 цілей у 16 місцях розташування бойовиків-хуситів у Ємені.

У ніч проти суботи, 13 січня, США завдали нового удару по єменських хуситах, спрямувавши його на радарну установку бойовиків.

Згодом Вашингтон передав Ірану приватне повідомлення щодо хуситів у Ємені.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: