У «Київстарі» повідомили про усунення ранкових проблем зі зв'язком

Читать на русском
Перебої зі зв'язком, які виникли сьогодні вранці, усунули. Усі сервіси Київстар працюють у звичайному режимі.
UnSplash

Мобільний оператор «Київстар» усунув труднощі зі зв'язком, що виникли вранці 20 грудня у низці міст на заході та півдні України.

Про це повідомили у пресслужбі «Київстар», передає Суспільне.

Як українці змінювали операторів мобільного зв'язку під час повномасштабної війниЯк українці мігрували між мобільними операторами Київстар, Водафон та Лайфселл під час повномасштабної війни.

«Поки що сервіси працюють у звичайному режимі. Також повідомляємо, що послуга LTE в Україні та в міжнародному роумінгу працює без обмеження швидкості. Мережа Київстару завершує стабілізацію після наймасштабнішої хакерської атаки», – йдеться у повідомленні.

У компанії зазначили, що найближчим часом повідомлять про нарахування бонусів та компенсацій абонентам, які не могли скористатися послугами зв'язку через атаку хакерів.

Нагадаємо, сьогодні вранці абоненти з різних регіонів України скаржилися на перебої зі зв'язком та мобільним інтернетом. У «Київстарі» підтвердили перебої зі зв'язком у деяких регіонах.

12 грудня на «Київстар» було здійснено потужну кібератаку, внаслідок якої не працював мобільний зв'язок, інтернет та домашній інтернет. У компанії заявили, що їхня IT-інфраструктура була частково зруйнована.

Відповідальність за атаку взяло на себе російське хакерське угруповання «Солнцепек». СБУ проводить розслідування.

За попередньою версією, зламати систему захисту оператора вдалося через обліковий запис одного зі співробітників. Але особисті дані абонентів, запевнили у компанії, не потрапили до рук хакерів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: