У «Київстарі» підтвердили перебої зі зв'язком у деяких регіонах

Читать на русском
Київстар підтвердив, що у ряді міст на заході та півдні України виникли перебої з мобільним зв'язком.
Kyivstar

Мобільний оператор «Київстар» підтвердив, що вранці 20 грудня деякі користувачі мають проблеми зі зв'язком і роботою додатку.

У заяві компанії йдеться про те, що фахівці працюють над оновленням сервісів.

Шахраї намагаються обдурити українців після збою з «Київстар»: схема аферистівАферисти в месенджерах від імені компанії Київстар створюють фейкові боти та пропонують нібито отримати гроші.

«Шановні абоненти, ми знаємо, що зараз виникають складнощі з голосовим звʼязком і роботою мобільного застосунку у ряді міст на заході і півдні України. Спеціалісти компанії працюють над відновленням сервісів. Робимо все можливе, щоб усунути технічні проблеми якомога швидше», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні вранці абоненти з різних регіонів України скаржилися на перебої зі зв'язком та мобільним інтернетом.

12 грудня на «Київстар» було здійснено потужну кібератаку, внаслідок якої не працював мобільний зв'язок, інтернет та домашній інтернет. У компанії заявили, що їхня IT-інфраструктура була частково зруйнована.

Відповідальність за атаку взяло на себе російське хакерське угруповання «Солнцепек». СБУ проводить розслідування.

За попередньою версією, зламати систему захисту оператора вдалося через обліковий запис одного зі співробітників. Але особисті дані абонентів, запевнили у компанії, не потрапили до рук хакерів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: