На Авдіївському напрямку відбулося нове загострення

Читать на русском
На Авдіївському напрямку знову фіксують загострення після недавнього затишшя за кілька днів.
Генштаб ЗСУ

Після відносного затишшя росіяни відновили масовані атаки не лише по самій Авдіївці, а й по сусідніх громадах. Ворог руйнує школи.

Про це в ефірі телемарафону повідомив начальник Авдіївської міської військової адміністрації Віталій Барабаш 19 жовтня.

Розвідка Британії оцінила шанси росіян захопити АвдіївкуРосійській армії не вдається захопити Авдіївку зараз і, ймовірно, вони не досягнуть успіху і в майбутньому.

«Те умовне зниження градуса напруги, який був на нашому напрямку, на жаль, учора ми спостерігали навпаки загострення. Збільшилася кількість обстрілів по території громади, збільшилася кількість авіаракетних ударів не тільки по нашій, а й по сусідній Очеретенській громаді», – сказав Барабаш.

За його словами, вночі війська рф накрили вогнем дуже віддалений від лінії фронту населений пункт - смт Желанне. Удар був ракетами по школі.

При цьому росіяни не залишають спроб оточити Авдіївку. Після того, як протягом декількох днів спостерігалося зменшення кількості обстрілів, рф відновила масовані атаки.

По лінії фронту обстріл тривав усю ніч. За словами Барабаша, «вони (росіяни) б'ють із усього, що в них є».

Нагадаємо, після потужних штурмів Авдіївки, які були минулого тижня, цього почали фіксувати спад інтенсивності атак. Також повідомлялося, що поки що до Авдіївки призупинили підвезення гуманітарної допомоги.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: