Лукашенко заявив, що переміщення ядерної зброї росії в Білорусь вже почалося

Читать на русском
За словами самопроголошеного президента, російський диктатор путін сьогодні підписав указ про розміщення ядерної зброї на території сусідньої держави. Боєголовки вже прямують до Білорусі.
Фото: росЗМІ

Росія вже почала переміщувати свої ядерні боєголовки на територію Білорусі.

Таку заяву зробив самопроголошений президент Олександр Лукашенко, його цитує БЕЛТА.

Ядерні доктрини: у яких випадках країни можуть використати ядерну зброюУ яких випадках ядерні країни можуть застосувати свою зброю – на інфографіці. Зокрема, росія може застосувати ЯЗ не тільки у відповідь на аналогічну атаку, а й у разі агресії із застосуванням звичайної зброї.

Лукашенко розповів, що російський диктатор володимир путін сьогодні підписав указ про розміщення ядерних боєголовок у Білорусі.

«Тобто йшлося про документ конкретний. Прийнято рішення у розвиток те, що сказано було усно. Треба було підготувати й місця зберігання та інше. Ми це все зробили. Тому розпочалося переміщення ядерних боєприпасів», – заявив білоруський диктатор.

Після цього в Лукашенка запитали, чи знаходиться ядерна зброя росії вже в Білорусі.

«Можливо. Я приїду – подивлюся», – резюмував диктатор.

Нагадаємо, Олександр Лукашенко заперечує, що такий крок є інструментом залякування та шантажу з боку Росії. При цьому він пригрозив, що в Білорусі може з'явитися ще й стратегічна ядерна зброя.

На думку експерта, розміщення ядерної зброї росії на території Білорусі вдарить лише по Мінську, для України та НАТО абсолютно нічого не зміниться.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: