У Пентагоні заявили, що росія поки не збирається застосовувати ядерну зброю

Читать на русском
В Міноборони США прокоментували рішення путіна і заявили, що немає жодних ознак того, що росія готується застосувати ядерну зброю.

У США відреагували на заяви рф про розміщення ядерної зброї у Білорусі і заявили, що наразі ознак підготовки до її застосування державою-агресоркою немає.

Про це повідомляє Reuters.

«Ми бачили повідомлення про заяву росії і продовжуватимемо стежити за ситуацією. Ми не побачили ні причин для зміни готовності наших ядерних сил, ні ознак того, що росія готується застосувати ядерну зброю», – йдеться у заяві прес-служби Міноборони США.

Також у пресслужбі Пентагону наголосили, що ця ситуація відстежуватиметься, а США, як і раніше, віддані колективній обороні альянсу НАТО.

Зазначимо, росія не припиняє шантажувати світ загрозою використання ядерної зброї. Так, кілька днів тому заступник голови Ради безпеки рф Дмитро Мєдвєдєв заявив, що загроза ядерного конфлікту зросла, а поставки зброї в Україну наближають «ядерний апокаліпсис».

Нагадаємо, 25 березня російський диктатор володимир путін заявив, що його країна уклала договір з сусідньою Білоруссю щодо розміщення на її території тактичної ядерної зброї.

На це відреагувало Міжнародний антиядерний рух, засудивши намір путіна.

Нагадаємо, Мєдвєдєв розістерився через плани України деокупувати Крим, знову пригрозивши ядерною бомбою.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: