У рф заявили про атаку дронів на військкомат і будівлю МВС в Брянській області

Читать на русском
Влада Брянської області росії заявила про те, що в одному з районів на будівлі військкомату та МВС з повітря скинули вибухові пристрої.
Ілюстративне фотоджерело: ТСН.ua

Влада Брянської області рф 3 квітня повідомила, ніби український безпілотник атакував місцевий військкомат та будівлю міністерства внутрішніх справ, скинувши вибуховий пристрій.

Про це губернатор Брянської області Олександр Богомаз повідомляє в Telegram.

«Бавовна» у тилу: які інциденти за час війни сталися на авіабазах росії та БілорусіЯкі надзвичайні ситуації відбувалися на російських та білоруських аеродромах та авіабазах за час повномасштабної війни – на інфографіці.

Згідно з його словами, атакували Севський район. Унаслідок скидання вибухового пристрою пошкоджено будівлю районного військкомату. Постраждалих немає. Він звинуватив Збройні сили України.

Пізніше губернатор заявив про ще одну атаку на Севський район. Як повідомляється, за допомогою безпілотника вибуховий пристрій нібито скинуто поблизу будівлі МВС. Постраждалих унаслідок цього також немає.

Нагадаємо, що напередодні у Брянській області мобілізований росіянин взяв у заручники військових.

Також у середу, 29 березня, у російському Бєлгороді заявили про чергову атаку дронів. Безпілотник нібито атакував газопровід.

Раніше в ОК «Південь» розповіли нові подробиці «бавовни» у Джанкої.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: