Провокація росіян у Брянській області: з'явився коментар представників ОПУ та ГУР

Читать на русском
Історію з нібито українськими диверсантами в Сушанах Брянської області прокоментували в ОПУ та ГУР.
фото ОПУ

Історія з «українськими диверсантами в Сушанах Брянської області», яку сьогодні зранку розносять російські ЗМІ, це не що інше, як свідома провокація кремля.

Таку думку висловив радник голови ОПУ Михайло Подоляк у Twitter.

Росіяни заявили про «українську ДРГ у селі Сушани Брянської області»: що відомоРосійські пропагандисти заявили про те, що нібито українська ДРГ зайшла до Сушан Брянської області, влаштувала там стрілянину і взяла заручників.

«Історія про українські ДРГ в росії – це класична провокація. Цілком свідома. Росія хоче злякати своїх, щоб за рік війни хоч якось виправдати напад на іншу країну і бідність. Тим часом партизанський рух у росії стає сильнішим та агресивнішим. Бійтеся своїх партизанів...», – написав він.

Також Подоляк додав відеозвернення у Telegram.

Свою позицію про те, що відбулося, озвучив представник ГУР України Андрій Юсов.

На його думку, це може бути «продовженням трансформації росії та її очищенням від диктатури путіна».

«рф сьогодні є таким утворенням, всередині якого є велика кількість міжнаціональних, міжетнічних, міжрелігійних, соціально-політичних та інших конфліктів. Сьогодні є публічна заява РДК. Це люди, які зі зброєю в руках воюють проти режиму путіна і тих, хто його підтримує... Можливо, росіяни починають прокидатись, усвідомлювати щось і робити якісь конкретні заходи», – цитує Юсова hromadske.ua.

Нагадаємо, російські пропагандисти сьогодні почали поширювати інформацію про те, що нібито група українських диверсантів проникла до Брянської області, влаштувала стрілянину, а також взяла до заручників людей. При цьому російські ЗМІ суперечать собі у своїх відомостях.

Перед роковинами вторгнення рф в ОК «Північ» повідомляли, що в районі кордону з Чернігівською областю зафіксовано рух колон російської військової техніки, а це означає – можливі провокації.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: