У російському Бєлгороді заявили про чергову «атаку дронів»

Читать на русском
У середу, 29 березня, у російському Бєлгороді заявили про чергову атаку дронів. Безпілотник нібито атакував газопровід.
chas.news

У середу, 29 березня, у російському Бєлгороді заявили про чергову «атаку дронів». Безпілотник нібито атакував газопровід.

Про це повідомляє Baza.

За словами росіян, атака сталася ще ввечері понеділка, 27 березня. Дрон нібито запустили з Вовчанська Харківської області, який знаходиться за 7 кілометрів від кордону з Росією. Безпілотник був споряджений саморобним вибуховим пристроєм. Він атакував газонасосну станцію «Газэнергосети» у місті.

«Бавовна» у тилу: які інциденти за час війни сталися на авіабазах росії та БілорусіЯкі надзвичайні ситуації відбувалися на російських та білоруських аеродромах та авіабазах за час повномасштабної війни – на інфографіці.

Уламки вибухового пристрою пошкодили газовий резервуар та газопровід, люди не постраждали.

«Уламками вибухового пристрою було пошкоджено порожній газовий резервуар місткістю 30 тисяч літрів, а також газопровід. Постраждалих немає», – зазначають у повідомленні.

Нагадаємо, росіяни вже не вперше заявляють про атаку дронів на свою територію. Зокрема, 21 березня безпілотники нібито атакували територію нафтоперекачувальної станції «Дружба» у Брянській області рф.

Тоді як 19 березня у рф поскаржилися на обстріл кількох прикордонних населених пунктів Курської області. За словами місцевого губернатора, ЗСУ «завдали ударів» по селі Троїцьке Коренівського району, селі Єлизаветівка та селищі Краснооктябрьський Глушківського району.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: