В окупований Крим прийшла «бавовна»: що відомо

Читать на русском
Поки що не зрозуміло, що так сильно могло здетонувати. Однак відомо, що в цьому районі знаходиться військовий аеродром
Фото з місця подійСкриншот

В окупованому Криму прогримів потужний вибух – повідомляється, що це сталося в населеному пункті Гвардійське. Очевидці заявили, що чули дуже потужний вибух, а також бачили величезну чорну димну шапку на місці вибуху.

Поки що невідомо, що так сильно могло здетонувати. Однак відомо, що в цьому районі знаходиться Військовий аеродром. Місцева «влада» вже виступила із заявою про те, що нібито спрацювала ППО і ніякого диму ніхто бачити не міг.

Інших коментарів окупаційних гауляйтерів Криму поки що немає. Україна також офіційно поки що не коментувала вибух в районі Гвардійського.

Нагадаємо, раніше постійний представник президента в Криму Таміла Ташева заявила, що уряд активно готується до деокупації Кримського півострова.

Тим часом алкоголік і за сумісництвом заступник голови радбезу рф Дмитро Медведєв, відомий своїми скандальними заявами, погрожує Україні ядерною бомбою, якщо ЗСУ почнуть деокупацію Криму.

«Слово і діло» також пропонує згадати ключові події, пов'язані з Кримом – з 1991 року і до наших днів, щоб зрозуміти, чому і яким чином Україна опинилася в нинішній точці протистояння з рф.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: