В Брянській області рф заявили про атаку дронів на нафтопровід

Читать на русском
Безпілотники нібито атакували територію нафтоперекачувальної станції Дружба у Брянській області рф.
wikipedia

Безпілотники нібито атакували територію нафтоперекачувальної станції «Дружба» у Брянській області рф.

Про це повідомляє Telegram-канал Baza.

За словами росіян, це вже четверта подібна атака за кілька днів.

Цього разу напад нібито здійснили близько полудня в понеділок, 20 березня. Розповідають, що з безпілотника скинули боєприпас. При цьому внаслідок вибуху ніхто не постраждав. Після вибуху в області у деяких селах відключили електроенергію.

Губернатор Олександр Богомаз традиційно звинуватив в атаці українських військових та заявив, від вибуху постраждала нафтоперекачувальна станція «Новозибкове».

«Бавовна» у тилу: які інциденти за час війни сталися на авіабазах росії та БілорусіЯкі надзвичайні ситуації відбувалися на російських та білоруських аеродромах та авіабазах за час повномасштабної війни – на інфографіці.

За його словами, з метою забезпечення безпеки на час проведення оперативних заходів електроенергію відключили у населених пунктах Мамай, Тростань, Дружба, Новське та Дубровка.

Нагадаємо, 19 березня у рф поскаржилися на обстріл кількох прикордонних населених пунктів Курської області. За словами місцевого губернатора, ЗСУ «завдали ударів» по селі Троїцьке Коренівського району, селі Єлизаветівка та селищі Краснооктябрьський Глушківського району.

Тоді як увечері 20 березня в Джанкої, що знаходиться на півночі Криму, пролунала серія вибухів. Вибухи, за інформацією ЗМІ, сталися у районі залізничної гілки, яка використовується для постачання окупаційним військам техніки та боєприпасів. Це підтвердили в українській розвідці: у ГУР заявили, що внаслідок вибухів знищено російські крилаті ракети «Калібр» у ході їхнього транспортування.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: