У Брянській області мобілізований росіянин взяв у заручники військових

Читать на русском
Мобілізований росіян у Брянській області дізнався про загибель своєї рідні на війні проти України та взяв у заручники військових.
denisovaombudsman

Мобілізований росіян у Брянській області дізнався про загибель своєї рідні на війні проти України та взяв у заручники військових.

Про це повідомляє Telegram-канал Baza.

Російські ЗМІ повідомляють, що випадок стався у селі Плавна Брянської області. 35-річний мобілізований чоловік з Самарської області дізнався про загибель своїх племінників, які воювали проти України. Після цього він взяв у заручники трьох офіцерів та близько п'яти мобілізованих. Чоловік мав автомат та гранати, які він обіцяв застосувати та при цьому ніяких вимог він не висував.

«Чоловік разом з заручниками зачинився у будинку культури. З порушником намагався домовитися командир його військової частини», – додають у повідомленні.

За попередніми даними, командиру це вдалося, тому через годину росіянин здався і відпустив військових.

Нагадаємо, російська влада готується розпочати велику мобілізаційну кампанію у той час, коли необхідної військової техніки у Москви немає. Залучати чоловіків до війни планують під виглядом набору нібито добровольців та професійних кадрів, а не як обов'язкову мобілізацію.

Також повідомляли, що чоловіків в рф заохочують вступати до війська грошима та пільгами.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: