В YASNO прокоментували ситуацію з електроенергією в Україні

Читать на русском
За інформацією міністерства, вдалося дещо збільшити генерацію в системі: енергетики відремонтували деякі пошкоджені під час атак підстанції.
depositphotos.com

Станом на п'ятницю, 20 січня, за рахунок ремонтних робіт на пошкоджених електропідстанціях, було збільшено генерацію в системі енергетики.

Про це генеральний директор Yasno Сергій Коваленко повідомив у Фейсбуці.

«За інформацією міністерства, вдалося дещо збільшити генерацію в системі: енергетики відремонтували деякі пошкоджені під час атак підстанції», - заявив Коваленко.

Кудрицький: Російські енергетики допомагали терористам бити по енергетиці УкраїниРосійські інженери відмінно знають українську енергосистему - до вторгнення окупантів вона була підключена до мереж рф і Білорусі

Згідно з його словами, обмеження по Києву на завтра, 21 січня, з енергосистеми йтиме 927МВт на день та 615МВт вночі, це закриє 63% потреби у світлі.

Він також додав, що на Дніпропетровську область та місто Дніпро завтра буде виділено 1123 МВт вдень та 1121 МВт вночі, цим буде закрито 51% потреби області.

Нагадаємо, після чергового терористичного акту росіян проти української енергосистеми, який стався 14 січня, її керованість і цілісність збережені, проте існує значний дефіцит енергії.

Тому тривалість відключень світла для населення стає більш тривалою, оскільки систему доводиться підтримувати в працездатному вигляді.

Відомо, що ситуація з електрикою в Україні все ще залишається досить складною. Зараз обмеження, які введені для споживачів - це єдина можливість не погіршити ситуацію.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: