Енергосистема України ціла, але дефіцит електроенергії значний – Укренерго

Читать на русском
Найскладніша ситуація зараз - у Харківській та Львівській областях. Там, а також в інших постраждалих регіонах вже працюють ремонтні бригади
Фото з місця подійTelegram

Після чергового терористичного акту росіян проти української енергосистеми, який стався 14 Січня, її керованість і цілісність збережені, проте існує значний дефіцит енергії.

Про це написав голова правління НЕК Укренерго Володимир Кудрицький в Facebook.

_«Дванадцята масована ракетна атака по енергосистемі України. Метою російських терористів сьогодні були електростанції, а також підстанції Укренерго. Завдяки Силам оборони України та заходам, які вживали енергетики під час ударів, керованість та цілісність енергосистеми збережена. Однак дефіцит в системі істотний» _ - зазначив він.

За словами Кудрицького, найскладніша ситуація зараз - у Харківській та Львівській областях. Там, а також в інших постраждалих регіонах вже працюють ремонтні бригади, йде Оперативна ліквідація наслідків теракту.

Скоординована робота військовослужбовців та енергетиків знову зірвала спробу російських терористів занурити Україну в холод і темряву. Генерація набирає потужність, енергопостачання для споживачів потроху відновлюється.

Нагадаємо, що 14 січня в низці областей України були застосовані аварійні відключення електроенергії через загрозу ракетних ударів російської армії.

Терористи потрапили по об'єкту критичної інфраструктури у Львівській області. Городян попередили про можливі наслідки. Крім того, терористи завдали ракетні удари по Харківській області. В результаті електроенергія відсутня у всьому регіоні.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: