Патріарх Кирило заявив, що поразка росії може призвести до «кінця світу»

Читать на русском
Патріарх Кирило нагадав про наявність потужної зброї у росії і заявив, що поразка рф може призвести до страшних наслідків для всього людства.
Фото: РІА Новини

Патріарх Кирило заявив, що поразка росії в нинішніх умовах може призвести до «страшних наслідків для людства».

Таку заяву глава РПЦ зробив після літургії з нагоди свята Водохреща, повідомляють російські ЗМІ.

Патріарх РПЦ Кирил заявив, що смерть на війні проти України «змиває гріхи»Патріарх РПЦ Кирил заявив у проповіді, що смерть російських окупантів на війні проти україни нібито змиє всі їхні гріхи.

«Сьогодні виникають дуже великі загрози миру, нашій країні, та й усьому роду людському, тому що у якихось божевільних людей з'явилася думка про те, що велику державу російську, що має потужну зброю, населену дуже сильними людьми, які з покоління в покоління завжди були мотивовані на перемогу, які не здалися ніколи жодному ворогові, які завжди виходили переможцями, що їх можна в нинішніх умовах або перемогти, або, як тепер кажуть, переформатувати, тобто нав'язати їм якісь цінності, які навіть цінностями назвати неможливо, того, щоб вони були як усі і підкорялися тим, хто має сили контролювати більшу частину світу», – сказав він.

Глава РПЦ додав, що «будь-яке бажання знищити росію означатиме кінець світу».

Раніше сьогодні Дмитро Медведєв заявив, що програш ядерної держави, тобто росії, у звичайній війні може «спровокувати початок ядерної війни».

Нагадаємо, патріарх Кирило на Різдво заявив, що росіяни та українці «один народ», а церква робить все, щоб вони не стали ворогами.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: