У ЗСУ спрогнозували, чи слід очікувати від рф посилення ракетних обстрілів на Новий рік

Читать на русском
Згідно з його словами речника командування ПС ЗСУ, в окупантів розписані пріоритетні цілі в нашій країні.
Ілюстративне фото

Ракетний терор російських окупантів не обов'язково може посилитися ближче до Нового року. У ЗСУ вважають, що не варто пов'язувати дії ворога до дат.

Про це речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат повідомляє в коментарі УНІАН.

Згідно з його словами, в окупантів розписані «пріоритетні цілі» в нашій країні.

«Наше Головне управління розвідки порадило не прив'язуватися до дат, що вони можуть там нас «вітати». Ну, можна, так, прив'язуватися - не прив'язуватися - у них є чіткий план, у них розписані пріоритетні цілі в Україні. Перший пріоритет, другий, третій», - розповів Ігнат.

Російський терор в Україні: чого домагається Росія і що її стримуєПро те, чому росія застосовує терор, чому вона типова держава нацистського спрямування, що зламало її плани щодо масового терору і знищення України – в матеріалі Слово і діло

Водночас, речник ПС ЗСУ зазначив, противник обирає таку ціль, щоб завдати українській державі якомога сильнішого болю.

«І, залежно від того, де нам буде болючіше, ...вони туди і б'ють - якомога підліше, якомога нахабніше і болючіше. А якщо є можливість прив'язатися трохи до дати, щоб догодити диктатору, і для російського народу теж потрібно працювати, на публіку внутрішню... - це може бути цілком», - підсумував Ігнат.

Нагадаємо, що тимчасового припинення вогню на Новий рік із боку українських військових не буде. У Генштабі назвали причину.

Раніше в ОК «Схід» розповіли про нову ситуацію на фронті. Зазначається, що росіяни прагнуть прорвати українську оборону.

У суботу, 17 грудня, на Софійській площі вже практично змонтували та розпочали прикрашати символічну ялинку незламності.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: